Executive, Carrière en Team coaching

Het coaching en carrière marketing bureau voor professionals en executives

Als je alles mocht doen, wat zou je dan het liefst doen? Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Onze executive coaching, carrière marketing / loopbaanbegeleiding en talent assessment zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en organisatie veranderingen.

Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Het succes is gebaseerd op onze kennis van bedrijven en organisaties. Deze kennis wordt dagelijks gevoed door onze search praktijk en consultants (chiefs on demand). Triceps executive coaching is een modern en volwaardig programma onder het motto ‘worden wie je bent’. Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen.

Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt.
De wereld blijft veranderen, we werken langer door. Als executive, talent en ondernemer functioneer je dagelijks in complexe krachtenvelden met grote veranderingen, verantwoordelijkheden en uitdagingen. Die dynamiek en complexiteit vormen vaak drie uitdagingen:
Zelfkennen: Je positie weten, ontdekken en bepalen. Waar sta ik nu voor? Wie ben ik werkelijk? Met welke kwaliteiten? Wat zijn mijn valkuilen? Wat vind ik nu echt belangrijk?
Zelfkiezen: Keuzes maken. Waar ga ik nu (echt) voor? Welke opties en keuzes zijn er? Wat is er nog meer mogelijk? En welke doelen stel ik?
Zelfsturen: Hoe bereik ik dan mijn gestelde doelen? Hoe realiseer ik mijn keuze?
Loopbaanontwikkeling
Jezelf steeds opnieuw blijven uitvinden hoort in deze tijd. Of het nu gaat om je carrière, professionele uitdagingen in je huidige of toekomstige rol, je team van vandaag of je organisatie van morgen. Steeds komen deze drie vragen van Kennen-Kiezen-Sturen weer terug. Antwoorden zijn doorslaggevend voor jouw succes als executive, talent of ondernemer. Triceps begeleidt organisaties en professionals met ontwikkelen en die antwoorden te vinden. Onze coaching is passend maatwerk gekoppeld aan ruime expertise in de arbeidsmarktdynamiek en stelt jou en jouw organisatie in staat om inzicht en nieuw perspectief te creëren. Persoonlijk en professioneel te groeien. Meer rendement uit jezelf te halen en je kansen te vergroten. Worden wie je bent.
Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. Het Triceps Talent Assessment is een potentieel analyse die bestaat uit: inventarisatie van effectief gedrag, je valkuilen, ambities en identificeert je ontwikkelgebieden.
Luister op weg naar je nieuwe carrière eens naar jezelf!  Met Triceps Carrière Coaching haal je het maximale uit jezelf en geef je je carrière een boost door je capaciteiten beter te ontdekken en te benutten. Dat is het doel waarmee je met twee coaches van Triceps aan het werk gaat.  Lees meer!
Wat heb je nodig om je leider te vinden? Met Executive Coaching biedt Triceps de professional, directie en het topmanagement van de organisatie professionele coaching. Een sparringpartner op niveau die jou en je organisatie uiteindelijk verder helpt. Lees meer!
Hoe breng je verschillende karakters in balans. Uw organisatie, afdeling of management bestaat uit verschillende mensen met verschillende karakters en uiteenlopende talenten. Als die mix in balans is dan heb je een krachtig instrument om effectief je doelstellingen na te streven. Maar als die balans er niet is, gaat dat bijna altijd ten kostte van de focus en worden targets moeilijk haalbaar.  Lees meer!
Op een kruispunt in je carrière? Je carrière groeit en verandert en nu sta je op een kruispunt. Wat ga je doen?  Het Triceps programma Crossroads helpt jou in dit proces een om het antwoord te vinden. Je kunt kiezen uit twee versies: het programma voor senior managers in de tweede helft van hun carriére of ambitieuze vrouwen halverwege hun carrière. Lees meer!
Van werk naar werk! Elk outplacement vraagstuk begint bij jou. Jouw unieke persoonlijkheid en kracht. Samen benoemen we jouw talent en verkennen we je ambities, je wensen en mogelijkheden. De antwoorden vormen de bouwstenen voor jouw nieuwe toekomst. Lees meer!
  • Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Onze coaching is passend maatwerk en afgestemd op wat jij echt nodig hebt.
  • Persoonlijke aandacht en intensief contact vormen de basis. Indien gewenst kun je gebruik maken van dubbel coaching. Eén coach richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling, de andere helpt je een personal brand te formuleren. Een vanzelfsprekendheid: Nederlands & Engelstalig.
  • Onze kennis van bedrijven en arbeidsmarkt wordt dagelijks gevoed door de Triceps Search praktijk, Talentbank en Consultants.

Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen. Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek.

Why Tricepes outplacement
“Frank heeft mij gecoacht in mijn rol als nieuwe manager in de organisatie, door mij te helpen zelf de antwoorden te vinden in plaats van mij vaste oplossingen te geven voor de uitdagingen waar ik voor sta. Hij heeft me ook geholpen dingen duidelijker te zien en handige tips toe te passen om het werk effectiever en gemakkelijker te maken. Hij is een geweldige coach die altijd bereid is om ondersteuning te bieden. Bedankt Frank voor de waarde die je hebt toegevoegd aan mijn ontwikkeling!” S.C.M. – Business Improvement Manager LATAM
Een nieuwe start met Triceps Outplacement

Frank Weegink - Samen ontwikkelen van meer werkplezier en effectiviteit