Staat jouw organisatie aan de vooravond van een grootschalige verandering?

Executive trainingen

Staat jouw organisatie aan de vooravond van een grootschalige verandering en heb jij de overtuiging dat jij en je collega’s extra handvatten en nieuwe vaardigheden nodig hebben om die verandering te laten slagen?

Dan kunnen executive trainingen daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Ook omdat ze vrijwel altijd bijdragen aan extra draagvlak, motivatie en energie in de teams en de organsatie.

Onze executive trainingen zijn geen confectiewerk. Na een grondige inventarisatie worden ze toegesneden op de ‘IST’ en de ‘SOLL’ situatie bij jouw organisatie. Op maat en klant specifiek.

De executive trainingen zijn voornamelijk gericht op de leden van management & directieteams van organisaties die zich bijvoorbeeld door ontwikkelen tot scale-up, een omslag maken van productgeoriënteerd naar serviceorganisatie of een oorspronkelijke voorsprong in de markt dreigen te verliezen.

We verklaren het succes doordat de trainingen vanuit een integrale visie en aanpak vorm en inhoud krijgen. Daarbij geldt dat ‘Meten = Weten’ een belangrijk criterium is.

Wij dragen graag bij aan het realiseren van jouw ambitie.

Training modules 

Leiderschap

Onderhandeling

Communicatie

Teambuilding

Besluitvorming

Time Management

  • Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Onze coaching is passend maatwerk en afgestemd op wat jij echt nodig hebt.
  • Onze outplacement aanpak is de afgelopen jaren zeer effectief gebleken; 98% van de professionals die het traject hebben gevolgd is weer aan het werk in een baan of als (zelfstandig) ondernemer.
  • Persoonlijke aandacht en intensief contact vormen de basis. Indien gewenst kun je gebruik maken van dubbel coaching. Eén coach richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling, de andere helpt je een personal brand te formuleren. Een vanzelfsprekendheid: Nederlands & Engelstalig.
  • Onze kennis van bedrijven en arbeidsmarkt wordt dagelijks gevoed door de Triceps Search praktijk, Talentbank en Consultants.

Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen. Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek.

Executive en Carrière Marketing Wat verwacht je