ARE YOU AT YOUR MOST POWERFUL?

Groeien betekent continu mee veranderen!
+31 6 3760 8155

Evert Burgers

Wanneer het bedrijf snel groeit, moet je wel ‘in control’ blijven. Een business-gedreven CFO bewaakt het realiseren van de (groei)doelstellingen.

Als Finance en Business professional heb ik 30 jaar CFO ervaring in de directiekamer. Begonnen bij PWC/KPMG als RA, daarna overgestapt naar het internationale bedrijfsleven (productie-/project-/engineering-gedreven organisaties, industriële dienstverlening, bouw, B-to-B dienstverlening) in Nederland en Duitsland. MKB, Corporates en Private Equity.

Focus op het realiseren van de strategische en financiële doelstellingen. Implementatie en monitoring van strategische/financiële planning- en controleprocessen. Heb (internationale) acquisities/fusies, due diligences en integraties uitgevoerd en begeleid. Verander- en transitiemanager met focus op waardecreatie. Implementatie van de juiste tools, dashboards en analyses (KPI/KSF).

Groeien betekent continu mee veranderen. Hierop anticipeer je als CFO continu. Ook door veel te communiceren en mensen mee te nemen. Met als rode draad het realiseren van de doelstellingen.