Een wendbare en duurzame toeleveringsketen - Procurement & Supply Chain Management

Unlock your Procurement & Supply Chain potential
+31 6 1173 2203

Jan van de Ven

Tijdens mijn loopbaan ben ik betrokken geweest bij alle facetten van Supply Chain Management. Van Product (Lifecycle) Management, doorgroeiend naar Procurement, Supply Chain planning, Warehousing & Logistiek en Ordermanagement. Het heeft inzichten opgeleverd waardoor ik met een integrale aanpak kan werken aan alle aspecten van Supply Chain Management. Met 10 jaar buitenland ervaring (Singapore, Wenen en Tokio) heb ik een sterk internationaal perspectief op zakelijke kwesties en culturen opgebouwd.

Door een integraal lid te zijn van het Senseo Crema-kernteam, Producten te Sourcen voor complexe internationale loyaliteitsprogramma’s en de hele operatie van een e-commercebedrijf te managen, heb ik tools ontwikkeld die mij in staat stellen om impactvolle resultaten te creëren.

In de afgelopen 4 decennia hebben Europese merken en fabrikanten de productie verplaatst naar Azië. Maar onlangs is de economische en geopolitieke situatie in de wereld veranderd, versneld door COVID-19. Met de directe impact op beschikbaarheid, kosten en snelheid om op de markt te komen, zullen bedrijven moeten overschakelen naar een wendbare en duurzame toeleveringsketen om concurrerend te blijven.

Als u geïnteresseerd bent en/of open staat voor een gesprek over de impact hiervan op uw Procurement & Supply Chain, neem dan contact met mij op 088 5000 500 of stuur mij een bericht vandeven@triceps.nl.