De game-changer in het vinden van C-level talent

Van executive search naar executive found

 

De Executive staat centraal! Bij traditionele Executive search draait het om het vervullen van een vacature. De Talentbank draait het proces om. De Talentbank is er voor C-level executives die niet bang zijn om over hun eigen grenzen heen te kijken. Ze zijn kritisch over het vervolg van hun carrière en komen graag in gesprek als zich een ambitieuze uitdaging aandient. We presenteren de mens, de professional, de kwaliteiten en ambities. Met een online matching platform zorgen we ervoor dat werkgevers in contact komen met C-level executives. Zo hebben beiden zelf de regie. 

Game changer in executive search! De zoektocht naar het juiste management talent is vaak een tijdrovend en duur proces. De Talentbank draait dat proces om door C-level executives anoniem te presenteren op ons matching platform. Van eindverantwoordelijk voor tot business participatie (MBI). Digitaal geïntegreerd, persoonlijk gevalideerd en een goed inzicht in de mens achter de professional.

De Talentbank biedt werkgevers:

  • Executives die weten wat ze willen en openstaan voor een nieuwe uitdaging.
  • Uitgebreide selectiecriteria op harde en zachte competenties
  • Snel toegang tot een geselecteerd aanbod van hoogwaardige Executives
  • Regie over je eigen Executive search aanpak
De Talentbank is een initiatief van Triceps. Wij kennen alle C-level executives persoonlijk en zorgen ervoor dat zij zich op de Talentbank anoniem presenteren met een kernachtige pitch en representatieve CV. Op basis van zo’n persoonlijk profiel komt de Executive in contact met een potentiële nieuwe werkgever voor een eindverantwoordelijke functie. Het proces tot uiteindelijke match wordt begeleid door Triceps. Wil je meer weten over de Talentbank? Ga via bovenstaande link naar de website, neem contact op via info@triceps.nl of bel +31(0)88 5000 500.