Are you at your most powerful?

CHRO-On-Demand

Een inhouse Chief Human Resource Officer!

Een sterke bedrijfscultuur biedt vooral in tijden van verandering een krachtig competitief voordeel. Fusies, acquisities, groei en productvernieuwingen slagen of mislukken afhankelijk van hoe sterk een cultuur gelinkt is met de kant waarop de business uit gaat. Jouw business. Deze cultuur wordt gevormd door de medewerkers in en rond jouw organisatie. Deze mensen zo effectief en gebalanceerd mogelijk inzetten voor het grotere geheel is jouw uitdaging. Dit zo effectief mogelijk realiseren het domein van onze CHRO-On-Demand. De wereld van HR verandert. Enerzijds door technologische ontwikkelingen zoals de opkomst van mobiele devices, big data, digitalisering en robotisering. Anderzijds speelt flexibilisering van de workforce een grote rol, met in het verlengde daarvan de slag om talent. Deze veranderingen vragen een grote wendbaarheid van organisaties. Aan HR de taak om hierin een strategische rol te nemen. Kan jouw HR afdeling deze strategische rol (nog) niet vervullen? Of heb je niet voortdurend behoefte aan een HR strateeg? Dan biedt onze CHRO-On-Demand voor jou een uitkomst. Een HR strateeg met opgerolde mouwen. Op het moment dat jij dat het meest nodig hebt. Op basis van vertrouwen en kameraadschap.

Wij, als jouw CHRO-On-Demand,

  • nemen beslissingen en lossen problemen op. Dit is dus iets anders dan het vrijblijvende adviseren waar consultants soms graag in blijven hangen.
  • zoeken naar en voorzien in informatie over de mensen en het werk rondom en in de organisatie. HR fungeert dan als een soort makelaardij in talent, in leer- en werkvermogen.
  • ontwikkelen relaties door te netwerken, aan teambuilding te doen en conflicten op te lossen. Het communitymanagement van alle medewerkers in de brede zin van het woord is hierbij een speerpunt.
  • Beïnvloeden cultuur en gedrag. Wij weten wat mensen beweegt in hun werk en beschikken over een breed instrumentarium om gedrag te beïnvloeden.

De CHRO-On-Demand acteert hierdoor als jouw business partner. Jouw sparringpartner op het gebied van cultuur, gedrag. Vrijblijvend kennismaken doen wij graag. Bel of mail hiervoor met Harmen Stakenburg (+31 (0)6 19 912582 of stakenburg@triceps.nl) of Jan Michielsen (+31 (0)6 54 957315 of michielsen@triceps.nl). Een afspraak is zo gemaakt.

Mochten zij even niet bereikbaar zijn kun je ons altijd bellen op het algemene nummer 088-5000 500 voor vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mailen kan ook naar info@triceps.nl