Executive Coaching, Training en Outplacement

Het coaching en outplacement bureau voor professionals en executives

Als je alles mocht doen, wat zou je dan het liefst doen? Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Onze executive coaching, carrière marketing / loopbaanbegeleiding en talent assessment zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en organisatie veranderingen.

Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Het succes is gebaseerd op onze kennis van bedrijven en organisaties. Deze kennis wordt dagelijks gevoed door onze search praktijk en consultants (chiefs on demand). Triceps executive coaching en outplacement is een modern en volwaardig programma onder het motto ‘worden wie je bent’ en ‘van werk naar werk’. Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen.

Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt.
De wereld blijft veranderen, we werken langer door. Als executive, talent en ondernemer functioneer je dagelijks in complexe krachtenvelden met grote veranderingen, verantwoordelijkheden en uitdagingen. Die dynamiek en complexiteit vormen vaak drie uitdagingen:
Zelfkennen: Je positie weten, ontdekken en bepalen. Waar sta ik nu voor? Wie ben ik werkelijk? Met welke kwaliteiten? Wat zijn mijn valkuilen? Wat vind ik nu echt belangrijk?
Zelfkiezen: Keuzes maken. Waar ga ik nu (echt) voor? Welke opties en keuzes zijn er? Wat is er nog meer mogelijk? En welke doelen stel ik?
Zelfsturen: Hoe bereik ik dan mijn gestelde doelen? Hoe realiseer ik mijn keuze?
Loopbaanontwikkeling
Jezelf steeds opnieuw blijven uitvinden hoort in deze tijd. Of het nu gaat om je carrière, professionele uitdagingen in je huidige of toekomstige rol, je team van vandaag of je organisatie van morgen. Steeds komen deze drie vragen van Kennen-Kiezen-Sturen weer terug. Antwoorden zijn doorslaggevend voor jouw succes als executive, talent of ondernemer. Triceps begeleidt organisaties en professionals met ontwikkelen en die antwoorden te vinden. Onze coaching is passend maatwerk gekoppeld aan ruime expertise in de arbeidsmarktdynamiek en stelt jou en jouw organisatie in staat om inzicht en nieuw perspectief te creëren. Persoonlijk en professioneel te groeien. Meer rendement uit jezelf te halen en je kansen te vergroten. Worden wie je bent.
Wat heb je nodig om je leider te vinden? Met Executive Coaching biedt Triceps de professional, directie en het topmanagement van de organisatie professionele coaching. Een sparringpartner op niveau die jou en je organisatie uiteindelijk verder helpt. Lees meer!
Luister op weg naar je nieuwe carrière eens naar jezelf!  Met Triceps Carrière Coaching haal je het maximale uit jezelf en geef je je carrière een boost door je capaciteiten beter te ontdekken en te benutten. Dat is het doel waarmee je met twee coaches van Triceps aan het werk gaat.  Lees meer!
Van werk naar werk! Elk outplacement vraagstuk begint bij jou. Jouw unieke persoonlijkheid en kracht. Samen benoemen we jouw talent en verkennen we je ambities, je wensen en mogelijkheden. De antwoorden vormen de bouwstenen voor jouw nieuwe toekomst. Lees meer!
Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. Het Triceps Talent Assessment is een potentieel analyse die bestaat uit: inventarisatie van effectief gedrag, je valkuilen, ambities en identificeert je ontwikkelgebieden.
Het blijvend vormgeven van hoe jij de omgeving en jezelf ziet. Mentor- en coaching programma voor professionals die hun management- en leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen. Dit gaat over leiding geven met hard skills maar vooral over soft skills: mensen begrijpen en daarop inspelen. Beide met hard resultaat. Lees meer!
Ben jij klaar voor een exponentiële verandering in jouw bedrijf? Implementeer executive trainingen. Deze leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van draagvlak, motivatie en energie in jouw organisatie. Ze geven de vaardigheden, die we van nature niet hebben meegekregen en absoluut essentieel zijn om zakelijk succesvol te zijn.
  • Niet onze trainingen maar jouw doelstellingen staan centraal. Onze coaching is passend maatwerk en afgestemd op wat jij echt nodig hebt.
  • Onze outplacement aanpak is de afgelopen jaren zeer effectief gebleken; 98% van de professionals die het traject hebben gevolgd is weer aan het werk in een baan of als (zelfstandig) ondernemer.
  • Persoonlijke aandacht en intensief contact vormen de basis. Indien gewenst kun je gebruik maken van dubbel coaching. Eén coach richt zich op jouw persoonlijke ontwikkeling, de andere helpt je een personal brand te formuleren. Een vanzelfsprekendheid: Nederlands & Engelstalig.
  • Onze kennis van bedrijven en arbeidsmarkt wordt dagelijks gevoed door de Triceps Search praktijk, Talentbank en Consultants.

Triceps beschikt over een eigen trainingslocaties in Utrecht en Waalre en landelijk actief met in company trainingen. Heb je hulp nodig bij het plannen van je loopbaan? Triceps kan je daarbij helpen. Er is een Triceps executive coach bij jou in de buurt. Bel hiervoor met: 088 5000 500 of stuur ons een contact verzoek.

Executive en Carrière Marketing Wat verwacht je

Rob Boerboom - Samen ontwikkelen van meer werkplezier en effectiviteit

Een nieuwe start met Triceps Outplacement

Frank Weegink - Samen ontwikkelen van meer werkplezier en effectiviteit

“Frank heeft mij gecoacht in mijn rol als nieuwe manager in de organisatie, door mij te helpen zelf de antwoorden te vinden in plaats van mij vaste oplossingen te geven voor de uitdagingen waar ik voor sta. Hij heeft me ook geholpen dingen duidelijker te zien en handige tips toe te passen om het werk effectiever en gemakkelijker te maken. Hij is een geweldige coach die altijd bereid is om ondersteuning te bieden. Bedankt Frank voor de waarde die je hebt toegevoegd aan mijn ontwikkeling!” S.C.M. – Business Improvement Manager LATAM