ARE YOU AT YOUR MOST POWERFUL?

There is nothing more beautiful than connecting the dots and see the results
+31 6 8011 6865

Hugo van Daal

Wat is er mooier dan complexiteit te doorgronden, vraagstukken te bespreken en met elkaar oplossingen te bedenken, hoe lastig of onmogelijk die ook lijken?

Als soms Corporate Rebel in Europa en Amerika gewerkt in Manufacturing, New Product Launch, Global Product planning en Supply Chain.  Al dan niet in direct contact met klanten. Menige spin off en nieuwe bedrijfsopzet geleid. Ondernemer binnen multinationals en soms daarbuiten. Met als rode draad de honger naar doorbraken, in producten, in processen, wereldwijde fabricage netwerken waardoor met minder geld betere service en meer omzetgroei gerealiseerd werd.

Successen zijn leuk, maar echte groei en wijsheid begint bij weerstand, bij mislukkingen, verkeerde keuzes omdat je te eager bent, daarvan leren en het corrigeren. Het perspectief zien, end to end, goede keuzes maken. Ga ik investeren in R&D, Innovatie of juist in M&S? Ga ik kostbare productiecapaciteit bouwen of huren of ga ik het bestaande optimaliseren en productiviteit verhogen? Harde analyse, door de cijfers heenkijken en verborgen aannames tackelen. Denken we het of weten we het?  En dan de zoete smaak als de stukken op hun plek vallen, we echte groei en resultaat bereiken, magisch!