Executive Search - are you at your most powerful?

De kracht van maatwerk en mensenkennis

Executive Search is een intensieve speurtocht buiten de gebaande wegen naar directieleden of managers die de koers en het gezicht van jouw organisatie bepalen. Het is zorgvuldig maatwerk. Dat doen wij graag en goed.

Bedrijven en individuen zijn zeer dynamisch en hebben niet altijd maatwerk nodig, maar wel een match. Met de Talentbank hebben wij een plek gecreëerd waar executives en organisaties elkaar snel kunnen ontmoeten.

Beide diensten vinden hun basis in onze jarenlange ervaring en brede manier van opereren. Wij valideren altijd middels assessment en job validation. Bij Job Validation toetsen we de interne kandidaat met de functie en de gewenste gedragseigenschappen die voor de rol gewenst zijn.

Executive search - We zoeken iemand met marktkennis én karakter

Executive search als je zoekt naar directieleden of managers die niet alleen de koers, maar ook het gezicht van jouw organisatie bepalen. Executive search is belangrijk en een wezenlijk proces voor verankering en ontwikkeling. Vanuit 25 jaar opereren in breedte van ons kunnen zijn wij in staat u te helpen. Als management team of directie heeft u een strategie en een team. In interviews stellen we met u vast wat er nodig is in; menselijke vaardigheden, professionele competenties, vakkennis, diversiteit en de versterkende factor binnen het team.
Werkwijze: Als we samen de behoefte gedefinieerd hebben leggen wij de gewenste kandidaat vast in een profiel. Dat laatste objectiveren we in onze job validation proces. Job validation process is het op voorhand vastleggen van de gewenste gedragseigenschappen die voor de rol gewenst zijn. Het vinden is een logisch gevolg met hulp van ons indrukwekkend bestand, netwerk en kennis van industrie. Zoeken wordt vinden en daar houdt het niet op. Ook de inwerkperiode wordt vanuit Triceps intensief begeleid. We hebben samen belang bij succes en daarom geven we een jaar garantie op onze plaatsingen.
Executive Search

De Talentbank - Het online matching platform voor C-level executives en werkgevers.

Jij staat open voor een nieuwe uitdaging. Bedrijven zijn op zoek naar passend talent. Dit is wat de Talentbank biedt: van executive search naar executive found. Dankzij een online matching platform en een personal assessment zorgen we ervoor dat werkgevers in contact komen met C-level executives. Het proces tot uiteindelijke match wordt begeleid door Triceps. In contact komen met, gezien worden door de top van de arbeidsmarkt was nog nooit zo makkelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact op of registreer je gratis. Onze consultants bellen je vandaag nog terug.

Van executive search naar executive found

Job validation - Is “de beste” kandidaat ook de best passende?

Natuurlijk zoek je voor functies die vrijkomen in jouw organisatie in eerste instantie intern; dat geeft je medewerkers groeikansen en verkort in veel gevallen de recruitment- en inwerktijd. Echter, soms zijn er meerdere interne kandidaten waartussen je twijfelt of twijfel je of de beoogde kandidaat wel past binnen het profiel. Wij helpen je de juiste keuze maken. Eerlijk, snel en objectief.

Bij Job Validation toetsen we de interne kandidaat met de functie en de gewenste gedragseigenschappen die voor de rol gewenst zijn. Desgewenst kunnen we een vergelijkbare kandidaat van buiten inbrengen. We maken hiervoor gebruik van de Fitch-assessment methode. Dit geeft extra zekerheid binnen een proces dat je eigenlijk nooit zorgvuldig genoeg kunt doorlopen en je veel tijd, geld en teleurstelling kan besparen.