Verstand, Veerkracht en Vooral Gezondheid

‘De toekomst bouw je samen’, met die wens gingen we het afgelopen jaar in. Maar ‘toekomst’ kreeg een geheel ander perspectief, het ‘bouwen’ werd stutten en ‘samen’ werd min of meer synoniem voor de bestrijding van Covid19.

Aan ons aanpassingsvermogen werd onder grote druk hoge eisen gesteld; als individu, als familielid, als partner, als sociaal wezen en als professional, zowel thuis, op het werk & in het werk, als in het sociale leven.

2021 wordt een jaar waarin een volgend ‘normaal’ gaat ontstaan, oud, nieuw of anders, zowel zakelijk als privé. Doodlopende paden worden afgesloten, nieuwe kansen gecreëerd.

Met Menskracht, Ontwikkelkracht en Denkkracht ondersteunen we jou, jouw team of jouw carrière graag in het proces naar het volgende normaal. Wellicht spreekt één van de vacatures je aan of gaat outplacement jouw helpen om een nieuwe werkomgeving te vinden, draagt een Chief on Demand bij aan versnelling van jouw business, heeft ons C-level Executive platform je interesse.

Of wil je even bijpraten? Een afspraak voor een online meeting is snel gemaakt. Samen kunnen we dan vaststellen waarmee wij jou kunnen helpen! Bel ons op 088 – 5000 500 of mail naar info@triceps.nl.

En vooral, wij wensen jou namens alle Triceps-collega’s een gezond en gelukkig 2021.

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Met onze matching, coaching en chiefs on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996.

Search & Talentbank
Coaching & Outplacement
CoD & Interim