Are you at your most powerful?

Talenten zijn zeldzaam omdat ze verstopt zijn in mensen

De match tussen talent en organisatie begint nooit bij de baan, maar altijd bij mensen. Essentieel is het om zinvolle relaties op te bouwen. Met deze overtuiging én ons uitgebreide netwerk slaagt Triceps erin snel de juiste persoon te vinden voor moeilijk in te vullen vacatures, wereldwijd.

Triceps consultant Harry Nauta vertelt: vaak worden sleutelfiguren gezocht die representatief zijn voor de organisatie, kandidaten die de juiste know-how hebben én een bepaald karakter. Een unieke combinatie van competenties, waarden en kennis moet verenigd zijn in één persoon. Het is het welbekende schaap met de vijf poten, dat als het even kan ook nog op korte termijn gevonden moet worden. Dat maakt de uitdaging des te groter.

De mensen die we plaatsen zitten vaak helemaal op hun plek, maar voldoen lang niet altijd aan de vooraf gestelde omschrijvingen. Omdat die helemaal niet helder waren bijvoorbeeld of omdat een organisatie het verleden extrapoleerde in plaats van zich de toekomst voor te stellen. Met doorvragen, analyseren, tussen de regels door lezen en luisteren, vinden we altijd de kern. Zo komen we uit bij wie men echt zoekt.