Verstand, Veerkracht en Vooral Gezondheid. Met deze wens gingen we het afgelopen jaar in. En dat hebben we weer nodig na nog een bizar jaar waarin we nog bewuster werden dat een goede gezondheid het grootste goed is. En een jaar waarin de persoonlijke interactie grotendeels & gedwongen werd vervangen door klinischer, online communiceren.

Ons aanpassingsvermogen blijft flexibiliteit vragen; als individu, als familielid, als partner, als sociaal wezen en als professional, zowel thuis, op het werk & in het werk, als in het sociale leven. Ook 2022 gaat ons een ander ‘normaal’ voorschotelen, zowel zakelijk als privé. Wat blijft is dat doodlopende paden worden afgesloten en nieuwe kansen gecreëerd. Wat ook blijft is onze overtuiging dat wij duurzaamheid en duurzame samenwerking als de belangrijkste basis zien.

Met Menskracht, Ontwikkelkracht en Denkkracht ondersteunen we jou, jouw team of jouw carrière graag in het proces naar het volgende normaal. Wellicht spreekt één van de vacatures je aan of gaat outplacement jouw helpen om een nieuwe werkomgeving te vinden, draagt een Chief on Demand bij aan versnelling van jouw business, heeft ons C-level Executive platform je interesse.

Of acht je de tijd rijp om weer in gesprek te komen over jouw carrière? Een afspraak of gewoon even bijpraten is snel gemaakt. Samen kunnen we dan vaststellen waarmee wij jou kunnen helpen! Bel ons op 088 – 5000 500 of mail naar info@triceps.nl.

En vooral, wij wensen jou namens alle Triceps-collega’s een gezond en gelukkig 2022.

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Met onze matching, coaching en chiefs on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996.

Search & Talentbank
Coaching & Outplacement
CoD & Interim