Het executive search, coaching en interim bureau voor de professional

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze matching, coaching en chief on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996.

Onze kracht: inhoud en ambitie moeten kloppen!

Executive Search & Talentbank: Begrijpen wat een bedrijf nodig heeft en beoordelen of dat matcht met de professional is onze kunde. Ons netwerk en brede vertakking met professionals en bedrijven (sinds 1996) zijn onze tools.

Onze kracht: we laten je worden wie je bent!

Coaching, Training & Outplacement: Coaching geeft ontwikkelkracht om je effectiviteit en creativiteit te vergroten. Onze coaching en team training is passend maatwerk en stelt jou en jouw organisatie in staat om inzicht en nieuw perspectief te creëren. Meer rendement uit jezelf te halen en je kansen te vergroten.

Onze kracht: expertise en denkkracht bijschakelen!

Chief on Demand & Interim: Overal gaan we van bezit naar gebruik. Ook voor organisaties. In de breedte van Finance – HRM – Commercial – Innovation & System is het lastig om dit aan boord te hebben. Daarom van ‘op de loonlijst’ naar ‘on demand’.

Chief on Demand – Het succes van digitale transformatie en bedrijfsvoering wordt bepaald door Focus, Acceptatie en Samenwerking. Technologie is een middel in een samenleving waar digitaliteit ons verbindt. Triceps Managing Partner Marc Timmermans

Een nieuwe uitdaging!

Niet alle vacatures kunnen wij publiceren en niet alle plaatsingen die wij realiseren hebben een vacature als startpunt. Staat jouw ideale uitdaging er niet tussen of ben je zelf op zoek naar versterking van je team? Maak een afspraak om te bepalen waarmee wij jou kunnen helpen!

Van werk naar werk!

Elk outplacement vraagstuk begint bij jou. Jouw unieke persoonlijkheid en kracht. Samen benoemen we jouw talent en verkennen we je ambities, je wensen en mogelijkheden. De antwoorden vormen de bouwstenen voor jouw nieuwe toekomst.

Gamechanger in executive search!

Jij staat open voor een nieuwe uitdaging. Bedrijven zijn op zoek naar passend talent. Dit is wat de Talentbank biedt: van executive search naar executive found.

Het executive search, coaching en interim bureau voor de professional

VACATURES

Project/Production Manager. Smart industry opportunity: building the next generation PV solutions.

Sales & Business Development Manager Semiconductors. Groei en commerciele transitie in high-tech sales.

Director Finance. Hands-on financial facilitating and managing growth.